dilluns, 4 d’agost del 2008

CICLE DE CINEMA



CICLE DE CINEMA
LA BOGERIA: fotograma a fotograma

Hola a tots!
Vos agrada es cine? estau cansats de mirar sa cartellera i que casi tot siguin pel·lícules comercials i sense suc? idò estau convidats al cicle de cinema que organitza Sa Grua Blava a sa galeria Ca'n Dinsky & Co de Son Servera (per si algú encara no ho sap estam al carrer Camí des tren núm. 7. Al mateix carrer des cinema La Unió, un poquet més avall.)
Aquest agost i cada dijous a les 22'30 passarem una pel·lícula. Hauríem pogut posar "pelis" simplement bones, però ens hem volgut arriscar més i fer que totes tinguessin un fil conductor comú, en aquest cas sa bogeria o sa "locura" com vos agradi més. Cadascuna presenta una història en que sa bogeria fa acte de presència, no obstant, ja sabeu que "anar-se'n des boll" de vegades es un poc subjectiu...
No farem pagar entrada i sa veritat és que ens ho hem plantejat com un experiment, d'aquesta manera, si ens surt bé, al setembre en farem un altre sobre un tema diferent, clar. A part de projectar sa peli tendrem convidats que ens parlin una mica sobre ella i ens hi introdueixin. Aquest dijous 7 posarem "Buffalo 66" i ens visitarà en Martí Martorell, professor de cinema a sa UIB. A més a més, hi haura un parell de refrescos per si ens pega sa calor.

Vos hi esperam! Salut!

9 comentaris:

Marc ha dit...

Iavoneres!!
Fan ganes ses pinícules!

Marga Massaent ha dit...

ep! alerta! sa darrera peli té es número des dia equivocat, és dijous 28 d'agost, ok?

marco ha dit...

Uep jovensans i jovensanes que feis possible aquest cicle; molt bona idea aquesta, i molt bo es tema escollit. De fet, si això funciona, se podria repetir sa temàtica , tipo trilogia. (Sa llista es interminable, ja ho sabeu, es meu querido Von Trier, es majestuós Bergman, sa darrera onada de cinema oriental y, evidentment, en Lynch, tenen molt a dir sobre aquest tema).
Mos veim es primer dijous de cine loco, imperdonable sa no assistència!

Marga Massaent ha dit...

ei! si voleu saber alguna cosa més de cada peli abans de venir anau a:
www.filmaffinity.com

Bua ha dit...

Bon vespre, amics de Ca'n Dinsky.
Hola, Marga.
Acab de conèixer aquest blog.
Veig que és nou.
Ànims idò!
Que vagi bé sa mostra de cinema.
Vos posaré com enllàç a nes blog de sa TSS.
Salut i força!

Bua ha dit...

Per cert, Marco, dins sa meva modesta opinió damunt cinema, encara que són més comercials, hi ha dues pel.licules protagonitzades per mestre Nicholson, Don Jack, es loco des locos, que tampoc podrien faltar a s'interminable llista:
"El resplandor" i
"Alguien voló sobre el nido del cuco".

CIJ SONSERVERA ha dit...

Ei Marga!
Enhorabona i llarga vida al blog!!!!

Galeria Ca'n Dinsky ha dit...

"a mem" un parell de coses com a balanç des primer dia de cicle, puc dir:
1- i crec que sa majoria de gent que va venir també opina lo mateix, sa peli va ser ben bona, realment tothom estava sonat a sa seva manera, i com que es cicle ja va d'això... pues estupendo.
2- s'assistència va ser satisfactòria, tipo 15 persones, per ser es primer dia no està malament tenint en compte que s'espai es una mica reduït. jaja
3- mos va fallar un poc es tema temperatura, feia calor, però és que ahir en feia fins a davall ses pedres i com que no disposam d'aire condicionat...
4- en martí mos va introduir sa peli de manera magistral, gràcies martí per col·laborar.

dit això crec que es balanç és positiu sens dubte, meam si s'anima més gent en ses pròximes edicions.

Galeria Ca'n Dinsky ha dit...

ah! i una altra cosa, marco i bua, ja sé que hi ha pelis de locos per un tubo i molt bones, teniu raó que en nickolson el fa molt bé i que en von trier ho reflecteix com ningú, en lynch tambe, però només en podíem triar quatre, i va ser bastant difícil. en tot cas si es tema va bé se poden fer secueles d'aquest cicle quan volgeu, ja sabeu que estam oberts a propostes.
salut!