dimecres, 13 d’agost del 2008

CINE!

Holaaa!!!
Per fer una mica de recordatori i per si algú visita es blog i encara no sap res des tema: demà dijous feim una nova projecció d'una peli de "locos", jejeje. En aquest cas "Esplendor en la hierba" un film d'un mestre com és n'Elia Kazan, un dels grans noms des cine, per recordar-nos que de pelis bones n'hi ha hagut des de sempre i que encara que siguin una mica males de trobar valen molt la pena! (tanta sort de s'e-mule encara! jaja)

En fi, recordau, demà a les 22:30 a sa galeria. Aquesta vegada en Martí no hi serà per fer-nos un miniclasse magistral però intentarem posar-vos una mica en situació . Ja sabem que demà és un dijous diferent perquè l'endemà és festa i pentura vos estimau més anar de parranda enlloc de mirar una peli, però si vos refeis ja ho sabeu! Si algú vol quedar una estona després de sa projecció per comentar un poc ses seves impressions sobre sa peli cap problema eh? Vos hi esperam! Salut!

2 comentaris:

Bua ha dit...

Ahir dijous era, efectivament, un mal dia.
Sa TSS també actuava a Sant Llorenç, pre-berbena.
A mem si puc venir a veure ELLING dijous que vé.
Com passen ses setmanes quan hi ha vacances!! Ufff.

Galeria Ca'n Dinsky ha dit...

ei bua!
gracies per pensar en noltros de totes maneres. esperam que s'actuació anés molt bé, com sempre vamos. :) t'esperam es pròxim dijous si te fa ganes i pots, en vacances sempre tenim més plans des que podem arribar a fer, no?
i si vols dur més espectadors per noltros perfecte. s'ha de dir que sa pròxima peli és molt divertida.
una abraçada!