dimecres, 20 d’agost del 2008

I AQUEST DIJOUS...

Recordau que això des cine encara no s'ha acabat. Demà mos toca "Elling" una comèdia nòrdica que vos deixarà molt bon gust de boca. No vos ho perdeu!

2 comentaris:

Bua ha dit...

Bon dia, amics/amigues de Ca’n Dinsky.
Ara que ho tenc fresc, puc fer ses meves modestes reflexions damunt ELLING.
1.- Em va agradar bastant sa pel.licula.
2.- A Noruega es fa bon cinema, i és encertat dur a nes cicle bogeria films menys comercials i no obstant això amb èxit. ELLING va ser nominada a s’Oscar a sa millor pel.licula en llengua estrangera en 2002.
3.- Destacaria el costat humà del film.
4.- Es diàlegs són molt bons. Està replet es film de frasses estupendes, tipo "en Frank (crec que així nom s’assistent social) no creurà que he aconseguit un amic sense l'ajuda del Govern".
5.- Jo opin que ELLING no és una comèdia, però tampoc un drama. Hi ha escenes divertides, sí, però és una història quotidiana que mostra sa lluita de dues persones contra ses seves pròpies pors i fòbies. S'objectiu, en definitiva, és dur una vida normal fora del psiquiàtric.
6.- Es serveis socials a Noruega funcionen perfectament. Dóna fe d'això ELLING. A sa seva sortida del psiquiàtric es dos protagonistes arriben a un magnific apartament amb sa supervisió d'un assistent social, tot això pagat pes govern.
7.- En definitiva, excel.lent interpretació i direcció i un tractament des tema de sa bogeria d'una manera delicada i gairebé perfecte.
8.- Bona organització des cicle de cinema, i vos anim a continuar.
Aquesta és sa meva modesta opinió, que com podeu veure no té cap tipus de profunditat. Gràcies per llegir-la.
Fins unaltre.

marco ha dit...

joder bua, no havia reparat es teu comentari...i després dius que no tens nivell o no sé que! Molt, però molt encertat es comentari; sa frase que destaques és boníssima, i en quan a lo dels serveis socials noruegs...hi ha poca cosa a dir, si en alguna cosa ens passen davant els escandinaus, aquestes noves democràcies que en diuen, és en assumptes socials (també en impostos, obviously!).
Per cert, aprofit per animar-te en sa creació des teu propi blog, èxit assegurtat. Mos veim per Capdepera ca vellarro!