dimarts, 2 de setembre del 2008

NOU CICLE!!!

Preparau-vos al·lots! Arriba es nou cicle de cine de sa Galeria Ca'n Dinsky. Hem de confessar que no està tan "currat" com s'anterior (no tenim vídeo de presentació i tal, els cartells no seran tan guapos, etc...) però si es resultat és igual de bo mos donarem per plenament satisfets!!! Al final lo que conta és s'experiència de veure una bona peli, que te faci reflexionar i puguis intercanviar idees amb altres persones per arribar, tal vegada, a una opinió conjunta millor que totes ses individuals.
Ja sabem que havíem xerrat de fer un cicle sobre cine asiàtic però hem decidit fer-lo més envant, ja que es tema aconseguir aquestes pelis sense baixar-les de internet aquí a Son Servera està un poc difícil i hem de seguir fent feina amb això.
En fi, sa qüestió és que això dels cinefòrums mos ha agradat tant que no mos podem aturar i hem decidit fer-ne un de cinema argentí, què me'n deis? Ja sabem que hi ha vertaders hitarros però només en podem triar quatre de moment. Intentarem avui donar-vos sa informació almenys sobre sa primera peli.
De totes maneres, recordar-vos que si teniu suggerències es blog i es correu estan a sa vostra disposició!
Fins ara boludos!