divendres, 8 d’agost del 2008

1a PROJECCIÓ DEL CICLE "LA BOGERIA: FOTOGRAMA A FOTOGRAMA"

Bones!

Bé com a jornada posterior de sa primera projecció des cicle de cinema de sa galeria toca fer un poc de valoració!
Allò més important d'un cicle de cinema són ses pel·lícules així que començarem per aquí i sa que vàrem posar ahir, "Buffalo 66" realment va ser bastant bona. Sa reacció des públic a sa sala va ser molt favorable, estam molt contents de no haver ficat sa gamba amb sa primera des cicle ja.

Si mirau ses crítiques d'aquesta peli a www.imdb.com, una de ses pàgines sobre cine més visitades a internet, és un gran film que val la pena veure tant per estètica kitsch o cutre, pels diàlegs, pes muntatge i pes retrat de sa societat d'una ciutat americana econòmicament deprimida com és Buffalo. De fet hi ha un dels comentaris el fa una tia d'allà i diu que veure aquesta peli és com estar a ca seva perquè tots els personatges, els seus fets, s'accent, etc li recorden.

Després, si miram què té a veure sa peli amb es tema de sa bogeria, mentre l'estàs mirant es pensament que te passa pes cap tot es temps és: aquí tots estan sonats! jajaja Però a mesura que sa trama se desenvolupa vas entenent que cada persona pot semblar loca a ulls d'una altra, és a dir que és una opinió moltes vegades subjectiva i no un fet. I aquestes locures que tothom té dins sa boca per descriure un individu són creades precisament per sa societat en què es troben i no perquè els hi falti algun cargol.

A part d'això, donar ses gràcies a en Martí per sa presentació sobre sa peli, amb els seus comentaris te capbusses dins es film des des primer minut. Esperam sa seva visita en properes projeccions però encara no sabem quines segur.

I finalment valorar es bon ambient que se va respirar, mos va saber greu no poder comentar un poquet ses impressions de cadascú després de sa projecció però entenem que ja era bastant tard. Els dijous que venen prometem més puntualitat i organització. A més va fer calor, també mos sap greu però era incontrolable aquest dia.

Esperam que seguiu venint els que vàreu assistir i també veure cares noves.
Per cert, es blog també serveix per fer comentaris sobre sa peli, crítiques, etc per part dels assistents, o no.
Salut!