divendres, 1 d’agost del 2008

BENVINGUTS A CA'N DINSKY & CO


Hola a tots!

Primer de tot i per a tot aquell que no ens conegui ens presentarem una mica. Nosaltres som una associació cultural anomenada Sa Grua Blava i tenim la Galeria d'Art i Ambigüetats Ca'n Dinsky & Co com lloc social. Això vol dir que encara que sigui una galeria d'art on, evidentment, es fan principalment exposicions és també el lloc on es duen a terme totes les activitats que programa l'associació. Ja tenim gairebé un any de vida, això no hauria estat possible sense la participació de la gent i la veritat és que ens ho hem passat molt bé. És per això que seguim convidant a tot aquell que estigui interessat en la nostra tasca a que vingui i gaudeixi. A més a més, si a part d'això, teniu propostes, idees, etc. d'activitats que podríem realitzar estem a la vostra disposició. Així mateix, per a què vegeu una mica l'espai i l'exposició que tenim ara aquí teniu unes quantes imatges. Es tracta d'una exposició col·lectiva on hi podreu trobar obres d'artistes ja consolidats com en Tòfol Sastre, en Tomeu Ventayol, na Glòria Mas, en Josep Ma Alaminos i n'Steve Afif.

Aquesta és una obra den Tòfol i s'anomena "Evorar II". Fet amb tècnica mixta i de gran format, provoca una gran atracció visual. Al catàleg on surt aquesta obra l'acompanya un poema den Toni Gost:
"Paraules amb verdet
a l'ombra del fetge d'aquest poema.

El corc ha fet serradís la memòria.

Mans de ruda vermen el raïm de l'infinit. Si destapes una capsa de llapis Alpino i l'ensumes profundament, sentiràs l'aroma de la infància."






Aquí una obra den Tomeu Ventayol, pintor però també escultor veterà, el seu llistat d'exposicions es remunta a 1971. No obstant, la seva obra respira una frescor pròpia d'un al·lot.























Encara que aquesta exposició tengui per títol "Pintures" na Glòria Mas ha aportat "l'excepció que confirma la regla", aquesta capsa de metacrilat amb diferents planxes del mateix material a dins i amb un fil metàl·lic que les uneix orgànicament.

Origen és la sèrie a la que pertany aquesta pintura. Un poema den Xisco Barceló acompanya el catàleg d'aquesta col·lecció, aquí en teniu un fragment:
"És un d'aquells dies que mires per la finestra

i les falsies colen amb els teus coromossomes,

i els pensaments se'n van darrera dels núvols,

com si volgués engendrar-se un altre cop, a la meva gènesi.
Tornar a la procedència natural."


Finalment, aquí teniu una de les obres de n'Steve Afif, un artista en ple auge. Amb pintures de petit format però no per això menys atractives


Bé al·lots, esperam que aquesta petita mostra vos hagi despertat una mica la intriga i vengueu a fer-nos una visita. Vos tendrem informats de les nostres novetats.

Salut!